Monday, 22 November 2010

KLINIK BOLASEPAK DI SEK MEN RIMBA

Pada 20 Nov 2010/Sabtu, jam 8.00 pagi telah berlangsung 'Klinik Bolasepak' anjuran Sekolah Menengah Rimba dan dikendalikan oleh ahli-ahli VFA. Tujuan klinik tersebut adalah untuk memberi peluang kepada penuntut-penuntut dan guru-guru sekolah tersebut pendedahan kepada latihan bolasepak yang bersistematik dan terkini.

Di samping itu, menurut Pengetua sekolah, Awang Hj Ismail OKS Hj Tengah, klinik tersebut juga adalah sebagai program hujung tahun sekolah tersebut dan beliau mengucapkan ribuan terima kasih kepada ahli-ahli VFA seperti Liew Chuan Fue, Hj Zainol Ariffin Hj Jumaat, Nordin Tujoh dan Tajul Ariffin Sumpong yang sudi berkongsi pengalaman dan memberi tunjuk ajar kepada para penuntut dan guru-guru SM Rimba.

Seramai lebih 100 orang penuntut serta guru telah menghadiri klinik tersebut yang berakhir pada pukul 10.30 pagi dan pihak sekolah telah memberi penghargaan kepada para jurulatih dengan majlis jamuan ringkas serta penyampaian sijil dan cenderahati yang telah disampaikan oleh pengetua.

Sebahagian dari penuntut SM Rimba bersedia di tepi padang.

Walaupun cuaca agak panas tetapi tidak menghalang para penuntut untuk hadir.

Liew Chuan Fue sedang memberi taklimat ringkas sebelum bermulanya klinik.


Sebelum bermula kena 'stretching' dulu.

Hj Zainol Ariffin memberi tunjuk ajar kepada yang berminat menjadi penjaga gol.Tajol Ariffin memberi penerangan berkenaan sebahagian dari undang-undang permainan kepada guru-guru.
Ahli-ahli VFA dan guru-guru bergambar ramai untuk kenang-kenangan.
Pegetua SM Rimba, Awang Hj Ismail OKS Hj Tengah menyampaikan sijil penghargaan  dan cenderahati kepada Liew Chuan Fue.  
Hj Zainol Ariffin Hj Jumaat.
Nordin Tujoh

No comments:

Post a Comment